Ambrotose bijwerkingen

Heeft Ambrotose bijwerkingen? Een goede vraag waarop een goed antwoord op gegeven moet worden. Vaak gebruikt u Ambrotose om uw gezondheid terug te krijgen of te behouden, niet om er slechter van te worden.

Veroorzaakt Ambrotose bijwerkingen?

Ambrotose is een plantaardig voedingssupplement. De inhoud is plantaardig, wat als gevolg heeft dat uw lichaam het perfect kan verwerken. In tegenstelling tot de 95% synthetische voedingssupplementen die in de markt in overvloed te koop zijn. Dit veroorzaakt uiteraard minder bijwerkingen dan andere, synthetische voedingssupplementen. Ambrotose is volledig LD50 getest. Dat betekent dat er antwoord wordt gegeven op de vraag wat de maximale hoeveelheid is waarna mensen er negatief op gaan reageren. Ambrotose is getest door een onafhankelijke partij en de uitslag is dat een persoon  meer dan 5,000 mg/kg kan eten zonder negatieve bijwerkingen. Dat betekent dat dit product niet giftig en niet irriterend is.

Adviesprijs: €137,56

€123,81

Ambrotose Mannatech
Ambrotose bevat de inname van de 8 “essentiële suikers“. Iets wat het normaliter uit de voeding dient te halen. Deze plantaardige glycanen zorgen niet voor bijwerkingen. Hier vind u een opsomming van wat er op het etiket van Ambrotose staat qua inhoud:

Deze verpakking bevat 60 porties. Voedingsinhoud per dagelijkse dosis (2 porties):
Vitamine A (als betacaroteen) 120 ug (15% ADH)
Plant Polysaccharides 37 gram

Ingrediënten:
Plant polysaccharide mix (arabinogalactaan, ingedampt sap van aloe vera bladeren**, tragant, gellangom, glucosamine hydrochloride, rijtszetmeel, wakame extract poeder), betacaroteen.

Er zitten dus geen synthetische E nummers in of andere ziekmakers. Toch is het verstandig de dosis aan te passen bij buikkrampen, hoofdpijnen en andere lichamelijke ongemakken welke kunnen optreden.

De ‘bijwerkingen’ van Ambrotose:

De bijwerkingen die we tegenkomen zijn ontgiftingsverschijnselen. Het lichaam gaat een periode in van afvalstoffen verwerken en uitscheidden. Om die reden is het ook heel belangrijk dat de gebruiker van Ambrotose veel water blijft drinken door de dag heen. Ook gaat het herstelde immuunsysteem allerlei afval afstoten en dat gaat soms gepaard met buikpijn of hoofdpijn. Dit zijn echter tijdelijke klachten en gaan binnen twee tot drie dagen vaak over.

Ook zien we sommige mensen die last krijgen van winderigheid en/of kramp. Dit gebeurd voornamelijk bij mensen die een verleden hebben van gevoelige darmen door bijvoorbeeld medicijngebruik of bepaalde aandoeningen. Ambrotose helpt namelijk het opnieuw succesvol activeren en herstellen van het darmstelsel. Deze wordt zeer positief beïnvloed door Ambrotose. Dit is tijdelijk en zal niet langer duren dan een week.

Wat te doen bij abnormale bijwerkingen:

Zodra er langdurige of intensieve klachten voorkomen is het advies om direct te minderen. Dat kan soms zijn tot een ¼ van een gram(!) om het lichaam er aan te laten wennen. Dat houdt u minimaal twee weken vol om vervolgens de dosering weer langzaam op te bouwen. Zo voorkomt u dat uw lichaam van slag raakt door de enorme impuls die het krijgt van de glycanen.

Mocht u graag iemand hierover willen raadplegen dan kunt u altijd contact opnemen.