Ambrotose Ervaringen

Échte resultaten met glyconutriënten
Vóór het jaar 2008 hadden we de beschikking over meer dan 5000 wetenschappelijke case-study’s waarin de ervaringen met Ambrotose stonden opgetekend. DIt was opgetekend in de volgende vorm en daarom erg bruikbaar voor naslagwerk en referenties:

persoon X had last van Y, gebruikte Ambrotose Z dagen met een hoeveelheid van Q waardoor Y na Z dagen verminder van de klachten had, na Z dagen geen symptomen meer had en na Z dagen normale bloedwaarden had.

Helaas veranderde de wet in 2008 waardoor er geen enkele gezondheidsclaim meer gemaakt mocht worden over voedingssupplementen. Als hoofdargument werd aangegeven dat het voeding is en geen medicijn. Alleen medicijnen genezen tenslotte, voeding niet.

Vanwege die wet is het dus voor ons niet toegestaan om hier ervaringen te plaatsen met Ambrotose die gedetailleerd beschrijven waartoe het lichaam in staat is als Ambrotose wordt toegevoegd aan het dieet. En dat is jammer, omdat we ook in Nederland zeer bijzondere ervaringen hebben. Mocht u advies willen voor uw specifieke situatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan weet u meteen waar u aan toe bent.