Glyconutriënten

Veranderen de kwaliteit van leven
Glyconutriënten hebben we dagelijks nodig in onze voeding om ons lichaam te voorzien van alle 8 de glycanen. Glyconutriënten zijn veilig, plantaardig en 100% natuurlijk. Het zijn geen synthetische stoffen die we niet in de natuur vinden, integendeel! Onze cellen communiceren met elkaar door middel van zogenaamde ‘antennes’ op het celoppervlak. Zodra deze cellen volledig voorzien zijn van alle glyconutriënten vind er weer goede en volledige communicatie plaats.

Glyconutriënten

Als je glyconutriënten inneemt stel je het lichaam weer in staat om zichzelf te herstellen en gezond te blijven. Het immuunsysteem heeft bijvoorbeeld de glycanen nodig om zichzelf te kunnen verweren tegen schadelijke indringers. Dat is precies wat we zien bij mensen die glyconutriënten weer tot zich nemen, de mensen krijgen weer hun kwaliteit van leven terug.

Glycobiologie is een wetenschappelijke doorbraak op het gebied van gezondheid. Dankzij de 8 glyconutriënten voegen we weer toe aan onze voeding wat de industrie eruit heeft gehaald. Dit is in de loop van 50 jaar gebeurd d.m.v. vroeg oogsten, massaproductie, pesticiden en genetisch manipuleren van de zaden.

Er zijn vele video’s op internet beschikbaar die de impact van glyconutriënten aantonen. Het is jammer dat de meeste dokters in Nederland nog onwetend zijn over deze geweldige glyconutriënten, maar dat komt waarschijnlijk omdat zij hun opleiding eerder hebben genoten dan de toevoeging aan het handboek voor dokters in 1996.

De wetenschap achter glyconutriënten

Vóór 2008 mochten er claims gemaakt worden over glyconutrïenten en de uitzonderlijke resultaten die ermee behaald werden. Er waren zelfs meer dan 5000 case-studies beschikbaar waarin persoon x genezen was van aandoening a met gebruik van verschillende producten. Helaas veranderde de wet in 2008 zodat er geen claims meer gemaakt mochten worden over voedingsproducten in het algemeen.

De wetenschap glycobiologie is echter sluitend. Er zijn zelfs door het enige bedrijf ter wereld dat glycanen ontdekte, patenteerde, meer dan 50 miljoen dollar uitgaf aan onderzoek en er plantaardige voedingssupplementen van gemaakt heeft – 12 double-blinded placebo onderzoeken geweest door 3e onahankelijke partijen(!) naar de effecten van deze glycanen. De uitslagen zijn fascinerend:

  • Ondersteunt het immuunsysteem voor betere afweer
  • Ondersteunt spijsvertering functies voor goed werkende darmen en maag
  • Verbetert cognitieve functies
  • Verbetert geheugen, concentratie en alertheid
  • Verbetert stemming en vermindert irritaties

Het mooiste is wellcht wel dat 100% plantaardige glyconutriënten geen bijwerkingen veroorzaken. Dit komt doordat het natuurlijke ingrediënten zijn. Het lichaam kan deze perfect verwerken en wat het niet nodig heeft, kan het lichaam op de natuurlijke manier weer verlaten.

Glyconutriënten bestellen

Op het moment dat een persoon glyconutriënten weer toe gaat voegen aan het dieet zien we verschillende dingen gebeuren. De persoon in kwestie krijgt meer energie en het immuunsysteem gaat weer doen waar het oorspronkelijk voor gemaakt was om te doen. Vanwege de aanwezigheid van deze glyconutriënten gebeurd er van alles in het lichaam. Veel mensen krijgen hun kwaliteit van leven terug.

Het is mogelijk om een dieet te volgen dat alle 8 de glyconutriënten bevat. Helaas is het zo dat een dergelijk dieet moeilijk is vol te houden en ook is het maar de vraag hoe vers de glyconutriënten zijn en waar deze vandaan komen. Genoeg inname van de glycanen is dus niet gegarandeerd op deze manier.

Glyconutrienten zijn in die zin helemaal veilig omdat ze plantaardig zijn. Wij verkopen deze 8 essentiële suikers in de vorm van het Ambrotose voedingssupplement. Het is een plantaardig supplement, dat betekent zonder enige vorm van synthetische toevoegingen zoals aardolie, koolteer of petroleum.

Ambrotose-Mannatech-Plantaardigevoedingssupplementen.nl

Ambrotose

Ambrotose is het beste glyconutriënten product op aarde. Probeer het zelf!