Mannatech zakelijk

Inkomen genereren met Mannatech

Hou je van netwerken met mensen en waarde toe te voegen aan hun leven? Zou je een mogelijkheid willen verkennen waarin je de vrijheid hebt om te ondernemen zonder de risico’s van een ondernemer? Ben je gedreven, heb je lef en vind je het prettig dat resultaat op korte en lange termijn beloond wordt? Ben je bereid hard te werken, jezelf te ontwikkelen en ben je coachable? Dan is Mannatech op zoek naar jou.

Mannatech bied jou de mogelijkheid om een (extra) inkomen op te bouwen. Je wordt betaald op commissiebasis, maar niet eenmalig. Dat wil zeggen, elke keer dat iemand een product aanschaft van Mannatech (maandelijks) krijg jij opnieuw commissie. Je hele leven lang. Omdat het jouw klant is en jij de moeite ervoor hebt gedaan. Wel zo eerlijk!

Je hebt geen administratie, geen voorraad producten en geen personeel. Maar wel een inkomen! Je wordt levenslang betaald voor de mensen die je helpt hun gezondheid te behouden of weer terug te krijgen door middel van de baanbrekende, gepatenteerde, wetenschappelijke glyconutriënten real-food-technologie.

Naadloos zaken doen in 27 landen, een 100% tevredenheidsgarantie van 90 dagen, 12 double-blinded placebo studies door externe onafhankelijke partijen, 125 patenten wereldwijd, begeleiding door een ervaren team, een grondig zelf-ontwikkeling programma… Mannatech bied de kans van je leven.

Informeer mensen

Zodat zij een keuze kunnen maken

Als je uitdagingen krijgt in het leven dan zijn de opties vaak beperkt. Jij mag iemand de keuze vrijheid terug geven. Met de baanbrekende en levensveranderende producten van Mannatech kun je mensen informeren om ze te helpen. Te helpen met hun gezondheid of te helpen met hun financiën. Dankzij de 90-dagen 100% tevredenheidsgarantie is er financieel en relationeel geen risico.

Leven op jouw voorwaarden

Meer financiële ruimte is binnen bereik met Mannatech. Een paar honderd euro extra per maand of een heel leven die je kunt inrichten zoals je zelf wilt, we bieden een zakelijke mogelijkheid zonder limiet.

Het grootste voordeel is dat je volledig zelf kunt bepalen hoeveel tijd en energie je in Mannatech wilt steken. Met die enkele uren die je beschikbaar hebt per week kun je succesvol beginnen en zo je Mannatech bedrijf opbouwen.

  • Levensveranderende, baanbrekende producten
  • Een van de beste compensatieplannen van de industrie
  • De nieuwste tools en backoffice systeem tot je beschikking
  • Wereldwijd bouwen van je Mannatech bedrijf in een handomdraai

Zelf-ontwikkeling

Groeien als persoon, ontwikkelen op het hoogste niveau en de beste jij worden die je kunt worden. Klinkt onmogelijk? Niet met Mannatech’s zelf-ontwikkelings programma. Je leert binnen geen enkel bedrijf zoveel over verantwoordelijkheid nemen, alles uit het leven halen, leiderschap en persoonlijke groei. O.a. een maandelijkse training in Eemnes, een wekelijkse webinar vanuit jouw luie stoel, elke maand een boek, elke maand 4 cd’s en maandelijkse coaching sessies zorgen ervoor dat je je ontwikkelt in sneltreinvaart.

Geen administratie en geen voorraad

Mannatech ontzorgt. Zij regelen de administratie, de betalingen, het verzenden van producten en de uitbetaling van de commissies. Allemaal handig inzichtelijk in de online backoffice. Hoe kan dat? Heel eenvoudig; als mensen de plantaardige voedingssupplementen gebaseerd op Glycobiologie willen gebruiken worden zij lid van Mannatech. Een lidmaatschap heeft geen verplichtingen, alleen maar voordelen. 20% korting op de producten, dagelijks opzegbaar en uiteraard de 90 dagen 100% tevredenheidsgarantie. Je klanten betalen direct aan Mannatech en Mannatech stuurt vervolgens de producten op naar de klanten. Het enige wat je ontvangt is een 2-wekelijks commissie overzicht. Geen administratie, geen voorraad, geen personeel, maar vrijheid om te ondernemen.

Klinkt goed? Dat klopt, daarom noemen we het ook de kans van je leven. Maar er is meer. Hoeveel ga je bijvoorbeeld verdienen per hoeveel klanten? Hoelang duurt dat? Waar vind je deze mensen? Hoe ziet het managementteam eruit? Heb je gebruikersverhalen van de producten? Wie zijn de mensen achter Mannatech Nederland? Hoe zit het met de ondervoede kinderen die geholpen worden door Mannatech’s producten?

Kortom. Genoeg om over door te praten. Vul je gegevens in en we bellen. De volgende stap is om een afspraak te maken om te kijken of we een wederzijdse match hebben. Wel zo prettig!

Wheel of Fortune Mannatech

De basis activiteiten

Je Mannatech bedrijf bouw je door consistent de vier basis-activiteiten te doen. Het is simpel, maar niet makkelijk. Allereerst maak je je naamslijst van alle mensen die baat kunnen hebben bij de producten danwel bij de zakelijke mogelijkheid. Vervolgens maak je contact met deze mensen en nodig je ze uit voor een presentatie of zakelijke bijeenkomst. Hierna volgt de follow-up en begint het weer opnieuw. Wat je precies zegt, welke vragen je stelt en met de presentatie zelf word je uitgebreid bijgestaan door een team van experts!