Missie 5 miljoen

Donatie door consumptie

We hebben een missie

De Mission 5 Million-beweging vertegenwoordigt Mannatech’s missie om vijf miljoen consumenten van onze op voeding gebaseerde supplementen met glycovoedingsstoffen te koppelen aan vijf miljoen kinderen in nood.

Waarom voeding?

Omdat essentiële voeding voor miljoenen kinderen over de hele wereld geen vanzelfsprekendheid is. Ondervoeding is de grootste uitdaging voor een kind. Kinderen raken ondervoed wanneer ze niet de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen die hun lichaam nodig heeft om gezond te blijven.

Elk jaar sterven ongeveer vijf miljoen kinderen aan ondervoeding. Dat is een kind per zes seconden. Ondervoeding is een fenomeen dat op elk moment het leven van 55 miljoen kinderen beïnvloedt.

M5M logo

Voeding vs. Verzorging

Huidige voedselhulp programma’s zijn voornamelijk gebaseerd op granen en missen veel belangrijke voedingsstoffen die jonge kinderen nodig hebben. Een kind simpelweg eten geven is geweldig, maar niet genoeg. Deskundigen van de World Health Organization zeggen dat verrijkt en vermengd meel niet meer voldoet aan de minimale voedingseisen voor jonge kinderen. Met andere woorden, een kind z’n maag vullen is fijn, maar het is een tijdelijke oplossing voor een veel groter probleem.

Gebrek aan voedingsstoffen vs. gebrek aan voeding

In ontwikkelde landen is het probleem niet het gebrek aan voeding, maar het gebrek aan de juiste voedingsstoffen. Onze supermarkten staan vol met producten die teveel suiker, e-nummers en andere synthetische, lichaamsvreemde stoffen bevatten. We eten teveel van het verkeerde voedsel.

Hoe M5M werkt

Elke keer dat er een Mannatech product via de automatische order wordt gekocht, wordt er een donatie gedaan naar de M5M stichting waarmee zij het voedingswaarde rijke ‘PhytoBlend’ kunnen aanschaffen. Deze worden vervolgens door vele vrijwilligers gedistribueerd naar kinderen in nood. Hoe meer consumenten Mannatech’s producten gebruiken, hoe meer kinderen er geholpen worden.
Phytoblend

Wat we geven

Onze voedzame PhytoBlend poeder is speciaal ontworpen om te helpen in de strijd tegen de strijd tegen wereldwijde ondervoeding. Het helpt de kinderen met hun dagelijkse voedingsbehoeften en -belangrijker nog- het helpt bij de bestrijding van de verwoestende gevolgen van ondervoeding. Aangezien PhytoBlend poeder bevat geen synthetische stoffen en bevat plantaardige voedingsstoffen uit natuurlijke plantaardige bronnen. De kinderen kunnen op deze manier gestandaardiseerde en effectieve hoeveelheden vitaminen en mineralen ontvangen dat tot op heden nog nooit eerder mogelijk was geweest.