Vitamine uit aardolieWist u dat 95% van alle vitamine producten die beschikbaar zijn op de markt, geheel of gedeeltelijk gemaakt zijn van ruwe aardolie? Dat noem je synthetische vitamine. In een fabriek verwerken ze de aardolie tot een vitamine. Aardolie staat er niet om bekend goed te zijn voor uw lichaam, laat staan dat het gezond is voor u! Waarom gebeurd dit dan? Simpelweg; vanwege de lage productiekosten wat uiteindelijk meer winst oplevert. U kunt deze simpele test ook thuis uitvoeren, stop uw vitamine 20 minuten in de oven op 175 graden en kijk eens wat er gebeurd: normaal voedsel wordt bruin in de oven omdat het gebakken wordt.

Synthetische vitamine

Uw lichaam kan synthetische vitamine gemaakt in een fabriek wel verwerken, maar er is iets beters. Het is belangrijk dat we terug gaan naar de vitamine die de natuur voorziet. Maar waar vindt u deze? Elk potje vitamine uit de drogist zegt ‘volledig gebaseerd op natuurlijke ingrediënten’. En dat is ook waar, aangezien ruwe aardolie een natuurproduct is. Waar kunt u dan wél plantaardige vitamine kopen? U treft het, bij ons!Nutriverus-Mannatech-Plantaardigevoedingssupplementen.nl

Wij verkopen uitsluitend producten van Mannatech. Mannatech is een van de weinige bedrijven ter wereld die 100% plantaardige voedingssupplementen maakt. Wat u nodig heeft is bijvoorbeeld Nutriverus. Een geweldig product dat alle vitamine, mineralen en anti-oxidanten volledig uit de natuur bevat. Geen synthetische namaak meer maar écht daadwerkelijke voeding!

 

Nutriverus

 

In het volgende filmpje is de druipende olie gedemonstreerd vanaf 2:28.
Kiest u voor aardolie of voor echte vitamine? Aan u de keuze!

synthetische vitamine uit olie