Een 100% tevredenheidsgarantie van 90 dagen!

Wel zo prettig
Mannatech geeft een 100% tevredenheidsgarantie van 90 dagen af. Mannatech is er van overtuigd dat als u de juiste begeleiding krijgt en doet wat u vertelt wordt tijdens de begeleiding, de producten uw gezondheid enorm gaan verbeteren.Daarom geeft Mannatech de 100% tevredenheidsgarantie af, al 22 jaar in 26 landen. Dat kun je niet volhouden als de producten niet doen wat ze beloven.

De garantie betekent dat u 90 dagen lang de producten van Mannatech kunt gebruiken. Heeft het niet het gewenste resultaat of staat de kleur van het potje u niet aan (ongeacht reden)? Dan kunt u de lege potjes terugsturen en ontvangt u het aankoopbedrag terug.

Mannatech tevredenheidsgarantie

Voorwaarden

Voor de 100% tevredenheidsgarantie
Een 90 dagen 100% tevredenheidsgarantie is al iets unieks. Probeer het eens in de winkel; “Bakker ik heb 90 dagen lang uw brood gegeten en ben er toch niet zo tevreden over. Hier zijn de lege zakjes, mag ik mijn geld terug?”. Het is iets unieks en uiteraard zijn er enkele voorwaarden:

  • U moet lid worden als associate om de producten te kunnen ontvangen (gebruik hiervoor het contactformulier)
  • U moet de producten niet in onze Mannatech webshop hebben gekocht
  • U moet alle lege producten en facturen bewaren zodat u deze kunt terugsturen
  • De verzendkosten voor het terugsturen komen voor uw eigen rekening
  • Er is een maximum van € 735,- aan de terug te sturen producten

De enige manier om te ervaren of de producten voor u iets doen is om het zelf te gaan gebruiken. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een advies op maat.

Als u een associate wilt worden (zonder afname verplichting of contract) dan kunt u hieronder uw gegevens invullen. We nemen dan z.s.m. contact met u op.