Mannatech producten gezondheid header

Ūth Rejuvenation Crème

Stimuleer het natuurlijke vermogen van uw lichaam om een mooie, gezonde huid te ondersteunen met dit nieuwe, gepatenteerde microsfeerafgiftesysteem dat uw huid voedt met voedingsrijke ingrediënten in een time-released patroon. Dit patroon optimaliseert de natuurlijke productie van huidcellen op alle niveaus door glycanen uit natuurlijke bronnen te leveren met het Manapol®-poeder.

Eindelijk waar we allemaal op zaten te wachten: Jeugdig uiterlijk

Uit een klein klinisch onderzoek, waarbij proefpersonen vier weken lang Ūth-crème gebruikten, is het volgende gebleken:

 • Minder rimpels
 • Minder fijne lijntjes
 • Stralendere huid
 • Mooiere huidteint
 • Stevigere huid

De wetenschap van veroudering

De componenten in de matrix helpen onze huid te voeden en te verstevigen, met name onze huidcellen, op manieren die de huid soepeler en glanzender kunnen maken, wat wordt geassocieerd met een gezondere, jeugdiger ogende huid.

Mannatech’s Ūth geavanceerde verjongingscrème voor de huidmatrix biedt een eigen, natuurlijke manier om de huidmatrix te ondersteunen.

Glycanen uit natuurlijke bronnen voor verjonging van huidcellen

Complexe suikerstructuren die glycanen worden genoemd, bedekken bijna elke cel in ons lichaam en leveren het netwerk waarmee ze hun vele behoeften kunnen communiceren. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van glycanen en structurele proteïnen af. Dit kan diepe depressies in de huidmatrix als gevolg hebben die fijne lijntjes en rimpels veroorzaken, alsmede de doffe en vlekkerige uitstraling van de huid.

Uth-huidverzorging levert natuurlijke glucanen met toevoeging van Manapol-poeder, waardoor het natuurlijke vermogen van de huid om zichzelf te vernieuwen wordt gestimuleerd.

Plantaardig versus synthetisch

De eerste pogingen om het verlies van glycanen aan te pakken waren voornamelijk gericht op het gebruik van synthetisch geproduceerde suikers die vreemd zijn voor ons lichaam.

Mannatech is de enige producent van de niet-synthetische, plantaardige vorm van deze moleculen.

Geavanceerde kruidencomponenten voor verbeterde voeding van de huid

Onlangs ontdekte kruidencomponenten die aantoonbaar de huidmatrix verstevigen, zijn toegevoegd om de huid nog meer te voeden. Deze eigen samenstelling van plantaardige ingrediënten verhoogt de productie van proteïnen en beschermt tegen andere problemen die worden veroorzaakt door veroudering.

Jeugd-inducerende microsferen

Deze unieke samenstelling wordt toegepast in een revolutionair nieuw transdermaal afgiftesysteem dat is ontwikkeld in Frankrijk, microsferen genoemd.

Microsferen kunnen de diepste lagen van de huid penetreren en leveren het eerste gecontroleerde time-release mechanisme voor deze voedingsrijke ingrediënten. De impact kan diepgaand zijn en uw huid een gladdere, jeugdigere uitstraling geven.*

Adviesprijs: €136,56

€101,68

Ūth Rejuvenation Crème - Mannatech - Plantaardigevoedingssupplementen.nl
Uth Mannatech 3 stappen systeem

 

Ūth (youth) van Mannatech is hét huidverjonging product met plantaardige glycans. Deze glycanen (complexe suikerketens) zijn een ware revolutie op het gebied van huidverzorging. Mannatech is het enige bedrijf ter wereld dat de patenten voor plantaardige glycanen in haar bezit heeft.

De wetenschap achter Ūth van Mannatech

Ūth is speciaal ontwikkeld om de 7 tekenen van huidveroudering te verminderen. Uth maakt daarbij gebruik van een zeer uniek transdermaal toedieningssysteem dat langzaam vrijkomt. Deze zijn belangrijk omdat zij de bovenste laag van de huid penetreren met jeugd-inducerende microbolletjes welke in staat zijn om onder de huid de matrix te bereiken en daar een ogenblikkelijke en vergaande invloed te hebben.

 

Bestel nu Mannatech!Waar werkt Ūth tegen:

Een pompje Uth bevat 30 ml. waarmee u een maand kunt doen. Uth verminderd substantieel de 7 tekenen van verouderen:

 1. Fijne lijntjes en rimpels
 2. Huid dofheid & droogheid
 3. Verlies van elasticiteit
 4. Ouderdomsvlekken
 5. Vergrote poriën
 6. Ongelijkmatige tint
 7. Verlies van uitstraling en helderheid

Uth-Mannatech-wetenschap

Wat maakt Ūth uniek?

Uth bevat als enig product ter wereld plantaardige glycans. Deze glycanen (ook wel complexe suikerstructuren genoemd) bedekken de oppervlakten van bijna al onze cellen in ons lichaam. Zij voorzien in een speciaal netwerk waardoor de cellen in staat zijn hun behoeften te communiceren. Door deze revolutionaire technologie heeft Mannatech de kennis ontcijferd waarom onze huid de jeugdigheid verliest. Maar nog belangrijker is het feit dat Mannatech heeft ontdekt hoe onze huid weer kan herstellen.

Bekijk onderstaande video van Uth voor de volledige uitleg van deze baanbrekende technologie.

Voor welk huidtype is Ūth geschikt?

Uth is gemaakt voor elk huidtype. Of dit nu normaal, vettig, droog, een combinatie van deze, licht, donker of albino is. Uth past zichzelf namelijk aan. Dat heeft te maken met de technologie van de glycanen. Elke cel ongeacht huidtype bevat glycanen op het celoppervlak.

 • Voor iedereen die het verlangen heeft een jongere huid te hebben
 • Geschikt voor vrouwen én mannen
 • Effectief voor alle huidtypes (1 tot 6) en etniciteit

Hoe Ūth te gebruiken:

Bestel nu Mannatech!

Als eerste is het belangrijk om de huid te reinigen. Pomp vervolgens twee keer Uth crème op de bovenkant van de hand (gebruik je hand als een palette). Smeer met de vingertoppen voorzichtig van hals naar gezicht. Doe dit twee keer per dag. Bij normaal gebruik kunt u met een potje Uth (30 ml.) een maand doen.

Ūth: ingrediënten

In Uth zitten plantaardige ingrediënten. De belangrijkste daarvan is Manapol. Manapol is een product van Mannatech. Manapol is ‘Aloe barbadensis blad sap poeder’ en is het poeder verkregen uit gevriesdroogde gel van de bladeren van de aloë vera plant. Eeuwenlang is de plant aloë vera gebruikt door vele verschillende culturen voor de gunstige effecten op de menselijke gezondheid . Vandaag wordt deze aloë vera gel nog steeds gebruikt in voedingssupplementen, voedingsmiddelen , dranken en cosmetica. Aloë bladeren bestaan uit twee grote delen, het buitenblad (epidermi)s en het binnenblad gel , die zeer verschillend zijn in hun chemische samenstelling en eigenschappen . Aloë gel wordt verkregen uit het binnenste gedeelte van de bladeren. Aloë gel is rijk aan voedingsstoffen en bevat een overvloedig aanbod van glycoproteïnen en mono – , oligo – en polysachariden. Monosaccharide bestanddelen omvatten glucose , mannose , galacturonzuur , glucuronzuur , galactose, arabinose, fucose, glucosamine, fructose, rhamnose en xylose.Veel van de gezondheidsvoordelen geobserveerd door het gebruik van aloë vera gel kan worden toegeschreven aan de hoogmoleculaire polysachariden. Voordat een werkwijze werd ontwikkeld om de aloë vera gel of extracten te kunnen stabiliseren, werden verse preparaten beschouwd als noodzakelijk voor therapeutische doeltreffendheid. Er is nu aangetoond dat zorgvuldig drogen van aloë vera gel het polysacharidegehalte (zeer belangrijk) bij veel van de gezondheidsvoordelen kunnen behouden

Vandaag wordt aloë vera gel nog steeds gebruikt in cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten als huidverzorgingsmiddel , dat als het op het huidoppervlak gesmeerd wordt het watergehalte van de bovenste lagen van de huid verhoogd door het ophalen van vocht uit de omgevingslucht. Volgens de ‘Cosmetic Ingredients review’ ( een onafhankelijk comite opgericht door de Personal Care Products Council, een brancheorganisatie die grondig onderzoekt en evalueert de veiligheid van de gebruikte ingrediënten in cosmetica ) is Aloe barbadensis blad extract veilig te gebruiken in Mannatech Uth.

Manapol ® is een polysaccharide gevonden in aloë vera gel. Dit unieke ingrediënt is exclusief van Mannatech. Manapol wordt gewonnen uit verse , gewassen en gefilterde gel door een gespecialiseerde extractiemethode die onoplosbare vezels stabiliseert. Velen schrijven de voordelen van lokaal en oraal toegepast aloë vera gel om haar polymannan inhoud. De MW van meer dan 20 % van Manapol is > 800.000 . Het bevat ook de monosaccharide suikers glucuronzuur , glucose , galacturonzuur , xylose , galactose , glucosamine , fucose , rhamnose en arabinose , en kleine hoeveelheden van eiwit , calcium , kalium en sulfaat .

Externe, onafhankelijke testen op mensen met deze verjonging crème Uth tonen zeer verrassende zichtbare resultaten binnen enkele minuten. Lange termijn resultaten bereikt men door regelmatige toepassing en zijn blijvend.

Bestel nu Mannatech!

 

 

 

Bekijk dit filmpje waarin de projectleider en ontwikkelaar van Uth aan het woord is en zijn zoektocht naar het beste huidverzorgingsproduct ooit.

 
Ambrotose Mannatech

Ūth Rejuvenation Crème

Geef uw lichaam het natuurlijke vermogen om te zorgen voor een mooie, gezonde huid