Veelgestelde vragen

Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we de meest voorkomende vragen op een rij gezet. Staat uw vraag er niet bij? Schroom niet om contact op te nemen.
Hoeveel kilo en CM kan ik kwijt raken met TruHealth in 30 dagen?
TruHealth Fat-Loss System MannatechDe resultaten met TruHealth verschillen van persoon tot persoon. We zien mensen die in vier weken TruHealth 7 kilo kwijtraken en 10 cm omtrek kwijtraken en anderen die 4 kilo kwijtraken en 8 cm omtrek. Bewegen is een belangrijke factor en hoe strict je de bijgeleverde TruHealth gids volgt.

 

Mijn tante, neef, buurvrouw en schoondochter zijn geïnteresseerd, wat moet ik doen?
Als u uw kwaliteit van leven terug krijgt met Ambrotose of met TruHealth veel vet verloren heeft dan wordt u een reclamebord voor de levensveranderende producten die u gebruikt. Zodra mensen het zelf willen hebben kunt u commissies ontvangen door te refereren. U kunt contact met ons opnemen over hoe u dat kunt doen en ons uit te nodigen om een presentatie te komen geven.
Ik voel me fantastisch, maar waarom adviseert mijn dokter dit niet?
Heeft uw dokter u ooit voorgeschreven wat u voor avondeten moet eten? Nee, dat zou vreemd zijn. Een dokter adviseert over medicijnen, niet over voeding. Mannatech is voeding. Een andere reden is waarschijnlijk dat uw dokter een opleiding genoten heeft die de wetenschap glycobiologie niet heeft behandeld. Glycobiologie is een wetenschappelijke doorbraak sinds 1998 en zeer onbekend. Daarnaast kan een reden zijn dat dokters richtlijnen hebben voor hun vak. Op de checklist staan medicijnen, maar op die lijst komen geen voedingssupplementen voor. We zijn in Nederland druk bezig om alle dokters te bereiken met de producten van Mannatech.
Waarom is het niet bij de drogist te koop?
Dat heeft te maken met het feit dat de producten van Mannatech veel duurder zijn dan synthetische voedingssupplementen. In de drogist staat een potje van €5,- tegenover de producten van Mannatech. Er is niemand die in een winkel de uitleg van 45 minuten gaat luisteren en daarom is er gekozen voor een ander business model, dat Netwerk Marketing heet.
Waarom hebben de producten deze prijzen?
Er worden miljoenen geïnvesteerd in onderzoek om mee te bewegen met de allerlaatste wetenschappelijke doorbraken. Om de plantaardige voedingssupplementen te standaardiseren gaat er een kostbaar proces vooraf om uw product te maken. Als voorbeeld: Mannose (een van de 8 glycanen) is een glycaan dat vooral uit de Aloe-vera gel gehaald wordt. Om 1 kilo Mannose te maken is er 642 kilo aan Aloe-Vera bladeren nodig. Om u tegemoet te komen, krijgt u 90 dagen lang een 100% tevredenheidsgarantie (niet op producten in de webshop).
Ik eet gezond, beweeg genoeg en slik vitamines! Dan heb ik toch geen voedingssupplement nodig?
Ga vooral zo door. Het enige wat u niet voldoende binnen krijgt zijn de acht glycanen. Daarnaast zijn de vitaminen die u koopt waarschijnlijk synthetisch. Dat betekent dat de grondstof daarvoor aardolie is. Aardolie staat er niet bekend om op voedzaam te zijn voor uw lichaam. Lees hier meer over synthetische vitaminen.
Hoe werkt de 100% tevredenheidsgarantie van 90 dagen?
Mannatech tevredenheidsgarantieOmdat Mannatech haar wetenschap sinds 1993 op orde heeft en er 12 double blinded placebo onderzoeken zijn die dit onderbouwen kan Mannatech in Europa een 90 dagen tevredenheidsgarantie geven (in Amerika is dit 180 dagen). Dit geld niet op de verkopen via de webshop en u dient lid te worden van Mannatech. Alle informatie hierover kunt u hier lezen.
Wat is netwerkmarketing, is dat multi level marketing? Is dat een piramidespel?
Netwerk Marketing of multi level marketing betekent niks minder dan dat het verkocht wordt via onafhankelijke adviseurs. Mannatech stopt al het geld dat er normaal beschikbaar is voor marketing, winkels en fysieke opslagplaatsen terug in de mensen die het daadwerkelijk verkopen. Deze manier van zaken doen noem je multi level marketing, bestaat al meer dan 140 jaar en is goed voor $178 miljard omzet wereldwijd per jaar. Lees hier alles over MLM multi level marketing.
Kun je een overdosis nemen van de voedingssupplementen?
Net zoals dat het voor uw lichaam niet gezond is om 20 bananen per dag te eten is het ook niet verstandig om meer van de voedingssupplementen te eten dan onze experts aangeven. Aan de andere kant is het geen medicijn en is het volledig LD50 getest.
Zijn er bijwerkingen bekend van de producten?
De producten hebben géén bijwerkingen omdat de producten van Mannatech plantaardig zijn. Er kan echter wél een ontgiftingsperiode aanbreken. Lees hier meer over ambrotose bijwerkingen.
Zijn er alternatieve goedkopere plantaardige producten?
Jazeker, we hebben zeer goede ervaringen met de producten van Orangefit. Mocht je de producten willen proberen dan kun je bij ons een kortingscode Orangefit krijgen! Deze code kun je dan gebruiken om korting te krijgen op je bestellingen. Zo kun je kennis maken met Orangefit en de geweldige producten die zij bieden.